Logo van Owell

Gezichtsbehandelingen

Bekijk hier de gezichtsbehandeling, alle behandelingen kunnen naar wens aangepast worden.

Najaarsbehandeling – 

Recovertouche behandeling

Voedende en herstellende behandeling voor gelaat, hals en decolleté. Na reiniging en dieptereiniging worden onzuiverheden verwijderd. Het natuurlijke afweersysteem van de huid wordt versterkt door een blend van vitamines en hoogwaardige oliën. 

De recover touch massage verminderd spanning en vermoeidheid. Er wordt afgesloten met een recover touch masker, deze zitten vol met antioxidanten, goji berry olie, vitamine E en hyaluronzuur die de huidbariere herstelt.

 

Welkomstritueel, reiniging, fruitzuren, arm- of décolleté massage, dag- of nachtverzorging, spf

30 minuten | €45

 

Welkomstritueel, reiniging, fruitzuren, arm- of décolleté massage, recover touch oil & masker, dag- of nachtverzorging, spf

60 minuten | €75

 

Welkomstritueel, reiniging, fruitzuren, arm- of décolleté massage, recover touch oil & masker, nek- en hoofdhuidmassage, dag- en nachtverzorging, spf 

75 minuten | €90

 

De gezichtsbehandelingen zijn exclusief wenkbrauwen verven en waxen.

 
Teenage treatment for boys & girls van 12 – 18 jaar
 
Ook zo’n last van jeugdpuistjes, een onrustige verstopte huid? Het is belangrijk om de huid af en toe goed schoon te laten maken door middel van een gezichtsbehandeling met onze speciale “active pureness” lijn. Hierdoor blijft de huid in een betere conditie. 
 
25 minuten | €35 
Een express behandeling, geschikt voor elk huidtype waarbij we gebruik maken van een op maat gemaakte behandeling, speciaal ontwikkeld naar de behoeften van uw huid met één van de volgende lijnen: 
hydromemory, renight, remedy of de active pureness. 
 
Welkomstritueel, reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen en/of masker, serum, creme, spf.
 
30 minuten | €40
Kalmerende en versterkende gezichtsbehandeling inclusief een peel-off masker op basis van Marula-olie, die de roodheid vermindert en de gevoelige reactieve huid beschermt.
 
Welkomstritueel, reiniging, peeling of delicate fruitzuren, recover touch massage, serum, remedy peel-off masker, serum, creme, spf.
 
60 minuten | €75
Een diepgaande, verfrissende en hydraterende gezichtsbehandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van een hoge concentratie macro hyaluronzuur en het bioactieve Cactusvijg-extract.
 
Voor alle huidcondities, met name alle tekenen van een chronische dehydratatie; door overmatige blootstelling aan de zon, lange vliegreizen, blootstelling aan airconditioning en/of centrale verwarming.  
 
Welkomstritueel, reiniging, “hydra&drain” massage o.b.v. ice rollers, peeling, “hydra&lift” massage o.b.v. ice rollers, serum, dagcrème, spf.
 
60 minuten | €75
 

Anti-Aging Sublime skin | Eye patch Een actieve oogbehandeling om het gebied rond de ogen te verjongen, wallen en de verschijning van donkere kringen te verminderen en fijne lijntjes en rimpels te verzachten. Welkomstritueel, reiniging, eye mask, massage, hoofdhuid en nek, oogcrème. 20 minuten | € 30

Een celvernieuwende, dubbele peeling met een mix van alfa- en polyhydroxyzuren, voor alle huidtypes, voor een onmiddellijk gladde en heldere aanblik.
 
Welkomstritueel, reiniging, onzuiverheden verwijderen, dubbele fruitzuur peeling, hoofdhuid massage, serum, creme, spf
 
45 minuten | € 65
Verstevigende en liftende anti-agingbehandeling voor hals en gezicht inclusief bindweefsel gezicht en hals. 
De liftende bindweefselmassage wordt geoptimaliseerd door het gebruik van een anti-aging peel-off masker en de celvernieuwende werking dankzij de fruitzuurpeeling.
 
Welkomstritueel, reiniging, fruitzuurpeeling, bindweefselmassage, peel-off masker, oogcrème, serum, creme, spf. 
 
75 minuten | € 110
Deze behandeling is gelijk aan de Sublime Skin | Deluxe-Lift maar wordt uitgebreid met het Sublime skin oogmasker, massage van armen of voeten en een hoofdhuid- en nek massage. 
 
Welkomstritueel, reiniging, fruitzuurpeeling, bindweefselmassage, oogmasker, peel-offmasker, massage armen of voeten, hoofdhuid- en nekmassage.
 
90 minuten | € 140
En gezichtsbehandeling om de onzuivere en vette huid te zuiveren, vernieuwen, te matteren en de vorming van acné tegen te gaan.  
 
Welkomstritueel, reiniging, exfoliërend prep masker, onzuiverheden verwijderen, masker, massage, serum, creme, spf.
 
60 minuten | € 75
 
Welkomstritueel, reiniging, exfoliërend prep masker, onzuiverheden verwijderen, peel-off (detox) masker van spirulina algen, massage, serum, creme, spf.
 
60 minuten | € 85
Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen. Biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. 
 
Welkomstritueel, reiniging, scrub/fruitzuren, recover touch massage gezicht decolleté en nek, recover touch masker, serum, creme, spf.
 
60 minuten | € 85
Een intensieve behandeling met een drievoudige werking tegen donkere vlekken, hyperpigmentatie en een oneven huidteint. Corrigeren, verhelderen en voorkomen. 
 
Welkomstritueel, reiniging, fruitzuren, luminant masker, serum, creme, spf 
 
60 minuten | € 75
Specifiek voor de mannenhuid. 
 
Welkomstritueel, reiniging, fruitzuren of scrub, hydraterend masker, creme.
 
45 minuten | € 60