WENKBRAUWEN VERVEN & WAXEN

Wil jij mooi sprekende wenkbrauwen? Laat ze dan stylen bij Owell. 

We bespreken jouw wensen en gaan dan de juiste vorm en kleur bepalen. De behandeling bestaat uit verven, waxen & epileren. De verf blijft gemiddeld 2 tot 6 weken zitten op de haartjes. Met het verven van de wenkbrauwen creëer je een natuurlijke vollere wenkbrauw. 

> Wenkbrauwen verven en waxen €27,50

> wenkbrauwen waxen €14,00

> wenkbrauwen verven €14,00


wenkbrauwen verven en waxen schoonheidssalon diepenveen deventer wenkbrauwen waxen

HENNA BROWS

Wil je langer plezier hebben van geverfde wenkbrauwen? Denk dan is aan de henna brows. Henna blijft gemiddeld tot 6 weken op de haartjes zitten en tot 2 weken op de huid.

Advies na de behandeling:

gedurende de eerste 24/48 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water.gebruik geen olie houdende producten op de wenkbrauwen.gebruik geen peeling.

> henna brow treatment €30,00

> henna brow treatment incl. waxen €32,50

WENKBRAUW LIFTING

Groeien jouw haartjes alle kanten op, behalve de juiste? Of heb je ‘wilde’ wenkbrauwen? Dan is de brow lift (ook wel de brow lamination genoemd) de behandeling voor jou. Browlift is de allernieuwste trend op het gebied van brow styling. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen.

> brow lifting €42,50

> brow lifting incl. verven en waxen €55,00

bromlift

WIMPERS VERVEN

Ga je op vakantie of heb je weinig tijd om make-up aan te brengen. Denk dan is aan wimpers verven. Je ogen worden sprekender dus hoef je geen mascara meer aan te brengen. wenkbrauw verf blijft gemiddeld 5 weken zitten. 

> wimpers verven €13,00

LASHLIFT / WIMPERLIFT

Lash lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de lach lift worden uw eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal een ‘gelift’ met een speciale creme. Tevens wordt er gebruikt gemaakt van verzorgende producten voor de wimpers. Het resultaat zijn lange, gekrulde en gezonde wimpers. 

> Lashlift incl. verven €55,00


lastlift deventer