GELLAK

Bij Owell maken we gebruik van de rubber base coat. Dit biedt een perfecte basis voor de natuurlijke nagel en egaliseert de oneffenheden. De rubber base coat is wat dikker dan de gewonde baseclat. Daardoor kan je zelfs een platte nagel meer bolling geven. De rubber zorgt voor een sterkere ondergrond waardoor de nagel minder snel breekt of scheurt. Gellak blijft gemiddeld twee tot vier weken zitten.

> Gellak met rubber base coat €27,50


Gellak bias

BIAB

BIAB staat voor Builder in a Bottle. Dit is een flexibele gel, van the gel bottle, om de nagels mee op te bouwen. deze behandeling is ervoor gemaakt om de natuurlijke nagel te verstevigen en te laten groeien. Een ideale oplossing voor dunne, brosse, splijtende of scheurende nagels. Dit werkt ook goed als je snel last hebt van ‘lucht’ onder de kunstnagels. Dan zou dit hiermee opgelost kunnen worden. door de flexibiliteit van dit product, kan deze beweging van je eigen nagel moeiteloos volgen, zonder dat er barsten of breuken ontstaan.

het product is selfpinchend. Dat wil zeggen dat je nagels, indien er geen natuurlijke c curve is, wel zo gevormd zullen worden. Dit geeft als resultaat, sterkere en smallere nagels. Zodra er gestopt wordt met de BIAB treatment, zal de nagel weer naar de originele staat van je nagel terug groeien/vormen. 

BIAB blijft gemiddeld twee tot vier weken zitten.

> BIAB treatment €35,00