Powderbrows SMPU

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Bij ombré power brows wordt de aanzet van de wenkbrauw lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen. 

powderbrows deventer diepenveen zwolle SPMU PMU brows salon diepenveen wenkbrauwen
Voordelen

geschikt vooral huidtype

  • heel natuurlijk poedereffect
  • wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • geen beschadiging aan je huid
  • zeer goed toe te passen
  • bijna geen roodheid of zwelling
  • geen kale plekken
  • geen littekens


Kosten: €345,- incl. nabehandeling (voor de eerste keer powderbrows)

Opfris behandeling binnen 1 jaar €120,- (voor bestaande klanten)

Opfris behandeling binnen 2 jaar €195,- (voor bestaande klanten)

Meer informatie?

 06-12912966 Maud Keijzer

Powderbrows ombre brows wenkbrauwen wenkbrauwsalon wenkbrauw specialist SMPU PMU brows wenkbrauwen diepenveen deventer olst apeldoorn zwolle wijhe beautysalon
Hoe lang duurt de behandeling?


Gemiddeld duurt de Ombré powder brows behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van je gezicht en uiteraard jouw wensen. Ik zal een aantal pigmenten aanbrengen op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij jou past. Indien jij akkoord gaat starten we met de  permanente make up behandeling.

Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de Ombré wenkbrauwen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen. Deze instructies ontvang je ook via de email bij het maken van een afspraak.